2024 blir pauseår for Urbane Totninger

Gustav Nilsen, Sverre Fredrik Bø Nordheim, Ida Marie Ringerud og Paul Håvard Østby er tilbake i teltet på Kapp sommeren 2025.

…Men sommershow blir det på Kapp allikevel!

Urbane Totninger har hatt et svært travelt 2023, med hele 90 show i løpet av det siste drøye året. Vi tar derfor en velfortjent pause sommeren 2024, men lover å være tilbake i teltet på Kapp i 2025.

 «Det har vært et veldig travelt år! Hele 30 show på Chat Noir, 36 sommershow på Kapp og nå 24 show på turnéen i vinter. Det er jo ganske vilt! Det har vært veldig moro, men det skal bli litt godt med et hvileår etter et så travelt år», sier Gustav Nilsen.

 «Men vi gir oss ikke!» supplerer Paul Håvard Østby. «I 2025 blir det nytt sommershow på Kapp med Urbane Totninger. Vi gleder oss veldig, og har flere idéer til showet allerede», fastslår han.

 For de som tenker «hvordan blir sommeren på Kapp uten sommershow»? Fortvil ikke! Vi i Seriøst Firma har jobbet iherdig i kulissene, så sammen med en knippe fantastiske artister skal vi sørge for at det blir sommershow på Kapp sommeren 2024 likevel.

Paul Håvard Østby og Ken André Ottesen må gjøre det ingen totninger har klart før dem: Være spontane.

Sommershowet heter SPONTANE TOTNINGER MED SUPERGJESTER», og er et herlig sommershow med tullball, humor og musikk. Faste showmedlemmer blir Paul Håvard Østby, Ken André Ottesen, Marie Gram og Torbjørn Dyrud.

Det vil i tillegg komme to SUPERGJESTER hver kveld, en komiker og en musiker. Og her har vi siktet høyt. Vi laget en liste over de komikerne og musikerne vi aller helst ville ha besøk av, og alle har takket ja! Så vi får besøk av et skikkelig stjernelag, bestående av Terje Sporsem, Are Kalvø, Lewi Bergrud, Einar Bakkeli fra Potitpodden, Gaute Lein fra Staut, Knut Erik Østgård fra Return og Egil Hegerberg fra Bare Egil Band.

I tillegg vil 1-2 SUPERGJESTER til bli klare før billettsalget begynner.

Ken Andre Ottesen, bedre kjent som BAdesKen, var ikke i tvil da han ble spurt om å være med på sommershow på Kapp. «Når det ble klart at det ikke blir Urbane Totninger på Kapp i år, måtte vi gjøre noe helt uhørt til totninger å være: Vi måtte være spontane.», sier Ottesen, som gleder seg stort til å tilbringe sommeren i teltet på Kapp.

BAdesKen har de siste par årene turnert Norge rundt med humorshowet «Ja, vi elsker dette landet», som har blitt en skikkelig publikumsfavoritt. Nærmere 50 forestillinger har det blitt på Ottesen, også kjent for sine karakteristiske Toten-capser.

 Det er ikke første gang Østby og Ottesen samarbeider. De har stått sammen på scenen i flere show, og denne høsten lager de TV-serie sammen. «BAdesKen-TV» er et ukentlig talkshow som vises på Amedia sine 100 nettaviser. 

På SPONTANE TOTNINGER får de også med seg Marie Gram og Torbjørn Dyrud i den faste gjengen. Vi er veldig fornøyde med at de ville være med!

Marie Gram er en strålende artist, som fortjener et stort publikum. Hun synger knallbra og er også en dyktig skuespiller med herlig tilstedeværelse på scenen. Og Torbjørn er rett og slett et musikalsk geni, så med han på laget er vi sikret både artige musikalske krumspring og god støtte til musikalske innslag.

Så det blir altså noen Urbane Totninger på scenen likevel. Og selv om Spontane Totninger selvsagt blir noe helt annet enn Urbane Totninger vil nok blandingen av musikk og humor være gjenkjennbar.

Sommershowet SPONTANE TOTNINGER MED SUPERGJESTER har premiere lørdag 1. juni. Billettene vil være i salg fra tirsdag 5. desember.

Urbane Totninger er på turné før jul og spiller på Chat Noir i februar, deretter blir det pause fram til sommeren 2025.

Helle Therese Kongsrud