Urbane Totninger skal på turné!

Urbane Totningers «Tidenes show» på Chat Noir ble en kjempesuksess og alle billettene ble revet bort. Derfor tar vi nå showet ut på veien for en liten turné med kun fire stoppesteder i førjulstida. Her får du det beste fra de beste!

«Vi synes det var utrolig moro å spille Tidenes Show, så vi har veldig lyst til å spille showet flere ganger», sier Gustav Nilsen.

«Dessuten har vi hørt rykter om at det var noen som synes det var for langt eller skummelt å reise helt til Oslo for å se oss, så da får vi ta med showet ut til folket. Vi gleder oss noe grådig til å reise på tur med Tidenes Show», sier Paul Håvard Østby.

Urbane Totninger er Norges største sommershow. Hele 360.000 har sett gjengen i teltet på Kapp siden starten i 2007.

Etter 15 år og 770 sommershow, dro Urbane-gjengen til selveste Chat Noir vinteren 2023. Her spilte de 30 utsolgte forestillinger med «Tidenes show», både presse og publikum ga terningkast 6.

Tidenes show er en herlig miks av høydepunkter fra de første 15 årene med Urbane Totninger og noen splitter nye nummere.

Med sin blanding av standup, parodier, musikk og teater har de fornyet revysjangeren og skapt et show fylt med kvalitet i alle ledd.

Billettene er i salg fra 11.04 og vi gleder oss utrolig mye til å besøke både Hamar, Lillehammer, Gjøvik og Jessheim med showet vårt. Til slutt tar vi også en tur tilbake til Chat Noir i februar 2024.

Håper vi ses!

Helle Therese Kongsrud